Behandling

De forløsende tryk

Hvordan foregår en behandling?

Inden behandlingen har vi en kort samtale om, hvordan du har det, og om der er nogen bestemte områder af kroppen, du ønsker, jeg koncentrerer mig særligt om. Herefter får du behandlerrummet for dig selv, så du kan tage tøjet af i fred og ro og lægge dig på ryggen på briksen med et tæppe over. For at give den bedst mulige behandling, er det bedst at du kun har undertøj på, men føler du dig mere tilpas med mere tøj på, er det helt i orden.

Når jeg arbejder forskellige steder på kroppen, vil jeg trække tæppet til side. Halvvejs inde i behandlingen vender du dig om, så du ligger på maven.

Jeg vil behandle hele din krop, da årsagen til et eventuelt problem ofte kan ligge et andet sted i kroppen end lige der, hvor det gør ondt eller kan mærkes. Behandlingen består af massage af musklerne, bevægelse af leddene og pulserende bevægelser, som frigør spændinger og giver gennemstrømning i kroppen. Vi vil også have fokus på åndedrættet, da det er vigtigt i forhold til at frigive spændinger. Samtale er ofte også en del af behandlingen.

Efter behandlingen vil du ofte føle dig afslappet og let i kroppen, men du kan også føle træthed, svimmelhed og ømhed. Det er vigtigt at drikke rigeligt vand resten af dagen og dagen efter behandlingen.