Terapeut

Merete Folmar Fast

Hvem er jeg?

Merete

Jeg hedder Merete og så dagens lys for første gang i 1976. Jeg har en kandidatgrad i fødevarevidenskab, men indså i 2011 at jeg ikke skulle arbejde med fødevarer resten af mit liv. Jeg sagde mit faste job op og blev vikar i en daginstitution, mens jeg funderede over, i hvilken retning mit arbejdsliv skulle gå. Jeg havde længe interesset mig for alternativ behandling og denne interesse forfulgte jeg og startede på Body SDS grunduddannelsen i 2013. Uddannelsen til Body SDS terapeut tager 3 år med undervisning en dag om ugen. I september 2016 blev jeg færdiguddannet, og jeg kan nu kalde mig for kropsterapeut uddannet ved Body SDS.

Jeg er gift med Morten og sammen har vi to børn. Jeg har på nuværende tidspunkt klinik i mit hjem i Karlslunde. Vi har en lille hund, som vil være andre steder i huset end hvor du er.

Jeg stiftede bekendtskab med Body SDS første gang i 2007, da min søn fik en fortykket halsmuskel under fødslen. Hjælpen vi blev tilbudt fra fysioterapi hjalp ikke, og gennem en veninde blev jeg opmærksom på Body SDS. Allerede efter første behandling var der fremskridt, og kimen til min interesse for Body SDS var lagt.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min klinik.